0 fisk

Rökt regnbåge med chili- och melonsallad

Gick runt i livsmedelsaffären idag med tom blick. Hade ingen aning om vad jag skulle laga. Ryckte i lite olika produkter, men kände mig inte sugen direkt på något. Passerade fiskdisken och såg att de hade rökt regnbåge och äntligen började hjärnan jobba. Det fick bli en frisk sallad med rökt regnbåge och en romsås.

Sallad (ca 2 personer)
ca 100 gr blandad sallad
1/2 tärnad honungsmelon
1/2 chilifrukt
1 avocado
7 cocktailtomater delade
1/4 gurka
ca 200 gr regnbåge

Romsås
1 dl creme fraiche
2 msk Hellmanns majonnäs
2 msk rom, t ex ishavsrom
1-1,5 msk Ejderns rökta kaviar
Rikligt med hackad dil
Salt & peppar

Gör så här
1. Lägg salladen på ett stort serveringsfat.
2. Hacka ingredienserna och lägg ovanpå salladen.
3. Lägg den rökta fisken i ytterkanten av serveringsfatet.
4. Rör ihop romsåsen.

Du kan även göra Karins eminenta romsås som du hittar här. Det går naturligtvis bra att ha färskpotatis till eller en bit surdegsbröd. 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara