0 sött

Läskande dryck

Häromdagen besökte jag den statliga spritbutiken för att inhandla några pavor vin. Ekologiskt såklart. Det som råkade följa med hem utöver vinet var två flaskor alkoholfri dryck som heter BEO. Ja, jag gick helt igång på etiketterna. Jag är en verklig sucker för snygga etiketter. Den ena hade smak av äpple och grönt te, den andra blodapelsin med inslag av hibiskus. Det var kolsyrad dryck och den hade nog vunnit a) på att ha varit med alkohol b) på att inte vara kolsyrad. Eller i alla fall utan kolsyra om det nu skulle vara utan sprit i. Hur som helst, snygg förpackning, läskande innehåll, men tyvärr inget jag kommer köpa igen. Gillar dock skarpt att Bolaget satsar på ett alkholofritt sortiment.

Revidering 2012-07-20: Provade drycken igen, och måste medge att den inte alls är tokig. Kan bero på tillfället, sällskapet, temperaturen på flaskan eller helt enkelt humöret. Jag kommer köpa drycken igen. Och den är en mycket bra sällskapsdryck. Och så är det ju snygg förpackning dessutom!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara