0 sött

Jello – Jolly nice

Jag ljög. Det var inte jolly nice. Det var riktigt vidrigt. Hur jag ens hade paketet hemma i skafferiet kan man undra, men jag köpte det i studens ingivelse i San Francisco för ett antal år sedan. I och med skåprensning så tänkte jag att tja, varför inte. Men efteråt tänker jag bara varför. Hur kan en efterrätt som jello ha blivit så poppis? HUR? Man borde ju dra öronen åt sig när det på förpackningen står ’artificial flavor’ och att den innehåller så pass lite protein att det inte får räknas som en källa till intag av just protein. (Varför måste det ens stå på paketet kan man ju undra)? Förpackningen föreslår givetivs också att man kan äta anrättningen med någon artificiell grädde till. Yay… Som ni ser på bilden försökte jag piffa till det hela med lite hallon i. Dessa var det det enda som gick att äta kan jag meddela. Aldrig mer jello. Det ser ju dessutom ut som en strandad manet. Jag hatar maneter.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara