0 tips & trix

En liten portabelloburgare som inte mättar

Sista kvällens mål i Göteborg intogs på Henriksberg på Stigbergstorget. Vad blev det för något smarrigt då undrar ni? Jo, ta en titt på bilden. Är det en liten champinjon man skådar på bilden? Nästan, en liten portabellohatt. Portabelloburgare. Lät ju flott. Men, det var en ynka liten hatt av en svamp på ett hamburgerbröd och sen en näve lantchips till. Inte alltför mättande. Inte alls mättande faktiskt. Jag var tvungen att gå förbi ICA på vägen hem mot hotellet och införskaffa stödmat. Det kändes inte så kul. Man kan tänka sig att Henriksberg lever på sin fantastiska utsikt från takterrassen och att flertalet av deras gäster är drickandes gäster. Man har ju hört att marginalen på dryck är bättre än på mat, tveksamt i det här fallet dock… Hur som. Idéen med portabellosvamp på burgaren var bra, och det smakade bra, men jag ville ha MERA mat.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara