0 grill

Uteköket – del 2 av 3

Bygget fortsätter. Målet är att ha alltihopa färdigt till ett kalas senare i sommar. Min kära ogifta fru och jag slår ihop våra födelsedagar och firar vår 80-årsdag i juli! Då kommer det en massa folk och då måste det vara klart!

I mitt kök har jag en 2 meter lång diskbänk, en köksbänk som är över 3 meter lång med inbyggd gasolgrill och en isolerad låda för att hålla kylan på ölfaten när det är partaj. Vidare har jag en stor klotgrill och ett ”lokomotiv” till grill där man kan varmröka mat.

Lite hyllor, fällstolsförvaring mm gör att jag tycker jag är väl rustad när släkt och vänner invaderar i sommar!

En grind blir bra för att hålla ungarna borta från grillarna.

Nämen! En öltapp med tre sorters öl och en diskbänk med vatten!

”Flygfoto” över uteköket. Buffelhornen på plats!

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara