0 grill

Uteköket – del 1 av 3

Ett utekök – varför ska man ha ett utekök kanske du tänker? Ja du, varför inte skulle jag vilja säga. Har man som jag stor tomt och plats med snudd på vad som helst, samt att man gillar att laga mat, så skulle jag förorda ett utekök. Det är så härligt att kunna stå ute och underhålla gäster, vakta barn och annat medans man lagar maten.

Mitt utekök är på ca 10 kvm och kom till av en slump egentligen. Hade tänkt mig nån form av vindskydd för att det blåser en del på den uppländska tundran som kan vara lite jobbigt när man står vid grillen. Jag hade redan en spaljeliknande konstruktion samt att jag fick en del trall-element över när jag byggde en ny altan ifjol. Det ena gav det andra och barkade iväg. Lite överkurs kanske…

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara