0 fågel

Vitkål- och kycklingfärswrap

Synnerligen enkel mat att fräsa ihop. Det är valfritt att byta ut kycklingfärsen mot annan färs om man nu föredrar det. Vill man freestyla med kryddningen går det också finfint. Tackokryddan kan man ju ta till när man verkligen vill att det ska gå undan. Hur som helst, vitkål är underskattad mat. Sist jag gjorde denna rätt kostade vitkålen 1 krona per kilo.
EN KRONA! Nästan larvigt billigt. Så, ät mer kål!

Ingredienser

800 g vitkål
1 pkt kycklingfärs
1 påse tackokrydda
Tortillabröd
Matlagningsyoghurt
Vitlök
Salt och peppar
  1. Strimla vitkålen fint, fräs den i olja. Ställ åt sidan.
  2. Fräs kycklingfärsen tillsammans med tacokryddan, blanda ihop med vitkålsfräset.
  3. Smaka av med salt och peppar.
  4. Gör en dressing av yoghurt och vitlök, salt och peppra om det behövs.
  5. Servera med tortillabröden och vitlöskssåsen.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara