0 tips & trix

Torfolk gård

Grundregeln för mig är att försöka göra det mesta från grunden hemma. Men vissa saker är knepiga när man bor i lägenhet. Saft, sylt och marmelad är tre saker som jag i princip aldrig gör. Inte för att jag inte vill. Men jag har inte tillgång till råvarorna eller kan skaffa de mängder som behövs för att göra det själv.

Då måste jag köpa produkterna. Haken är att jag inte tycker att det finns så god marmelad eller saft på marknaden. Tills nu.

Torfolk gård är en liten gård som ligger vid Klarälven i Värmland. Alla deras produkter är KRAV-godkända. Produkterna finns dessutom med på webbplatsen Äkta vara som är en ideell konsumentförening som driver frågor om bättre matkvalitet – färre tillsatser, mer råvara.

Torfolk gård har tre personer som bor och arbetar på gården och dessutom finns det 4 anställda till som jobbar åt företaget. Av alla sorters saft som jag har provat så är den här saften den godaste som jag har testat. Deras svartvinbärssaft är himmelriket.

På deras webbplats hittar ni mer om produkterna och var de går att köpa. 

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara