0 tips & trix

Tapas i Majorna

I lördags gick Göteborgsvarvet av stapeln där 2/3 av Glimten i grytan-bloggen startade. Karin hade tyvärr drabbats av en luftvägsinfektion och fick se loppet från sidan. Drygt 44.000 löpare fullföljde loppet. Nytt rekord.

På kvällen hade vi bokat bord på den inbjudande restaurangen Mañana i stadsdelen Majorna. En tapasrestaurang som fått fin kritik från alla möjliga håll.

Jag beställde in 5 rätter: lax i mojo rojo, getost och rödbetor, ett ostfat med Manchego och chévre, en tonfiskröra med ägg och till sist spansk korv med Cornichoner. Allt var väldigt välsmakande med chévre och rödbetorna som den klart lysande rätten.
Andra delar av bordet var svaga för majsaioli som serverades med bröd. Även lammet fick gott betyg från deltagarna. Visst frågetecken för Mojo rojon dock. Jag slogs av att det var väldigt lagom av varje rätt och dessutom prisvärt.
Hur som helst kan jag rekommendera restaurangen med eller utan Göteborgsvarvet i ryggen.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara