0 frukost

Hotellfrukost – mångfald utan innehåll

Jag är på Biblioteksdagarna i Norrköping. Jag älskar att åka tåg och att bo på hotell. Jag sover ofta bra och känner mig lugn och avstressad när jag är bortrest. I teorin älskar jag även hotellfrukostens mångfald, dess färger. Men i de flesta fall är den en tom illusion.

När jag står där och tittar över frukostbordet ser jag att det är undermåliga produkter. Marmelad som ser ut som aladåb, ägg som har kokats så länge att det plötsligt känns onödigt att betala 99 kr för en tennisboll till vårsäsongen. Och juicen… vet inte riktigt vad jag ska skriva. Är mållös hur dålig en produkt kan vara. Upptappad på en stor skräckinjagande cistern skvalpar frukostjuicen runt, frukostens flaggskepp, och ser ut som den mest förorenade delen av East River.

Ägg och bacon. Jodå. Om den är varm. Det var den inte. Nog om det.

Kaffet var ok och det var ju bra. Nu fortsätter konferensdag två utan en rejäl grund att stå på. Det känns aldrig bra.

Du kanske också gillar

Inga kommentarer

Svara